Swingende salsa lessen in de Crabbehoeve

Dansschool SalsaSamen start in januari met nieuwe salsacursussen.  Er is een cursus voor beginners van alle leeftijden en er is een cursus voor senioren. Oprichter en danslerares Wendy van der Zee: “Salsa dansen doe je samen, waardoor ook weer sociale contacten onderling ontstaan. De muziek, de mensen, de sfeer, het is een beleving. Naast een gezellig avondje uit, kun je ook aan je conditie werken. Dat maakt de lessen geschikt voor iedereen.”

Proefles

Om kennis te maken met salsa is er een gratis proefles op maandag 8 januari 2018. Voor senioren-beginners is dat van 15:00  – 16:00 uur. Voor beginners van alle leeftijden is de proefles van 19:00 – 20:00 uur. Hier worden alle bewegingen goed uitgelegd voor zowel mannen als vrouwen.

Lessen op donderdag

De cursus zelf vindt wekelijks plaats op donderdag op dezelfde tijden en start op 11 januari 2018. De lessen worden gegeven bij Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2 in Dordrecht.

 

Dansschool SalsaSamen is een nieuwe dansschool in Dordrecht. Salsa bestaat uit verschillende Latin stijlen met elk een eigen muziekkeuze. Salsa les is echt geschikt voor iedereen. Iedereen is gelijk en danst met elkaar. Het gaat erom dat je lol kunt hebben met elkaar. Dus niet denken dat je te oud of te jong bent, want iedereen kan meedoen. Oprichter Wendy van der Zee (30) begon op 13-jarige  leeftijd met streetdance en gaf vanaf dat ze 16 was les aan groepen. Vervolgens kwam ze in aanraking met salsadansen en dat vond ze helemaal te gek. Na 6 jaar te hebben geassisteerd bij een dansschool in Dordrecht kwam dit op haar pad. En omdat haar liefde voor salsa zo groot was nam zij deze uitdaging graag aan.

Het gaat om plezier en gezelligheid hebben met elkaar. Daar staat SalsaSamen voor.

Kijk voor meer informatie op Facebook.com/SalsaSamen. Bellen of mailen kan ook: 06-55711739 of salsasamen@gmail.com. Contactpersoon: Wendy van der Zee.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *