Verhuur

6 juni 2016

LR-0042_FvdB_150528Crabbehoeve verhuurt! U kunt gebruik maken van de vergaderruimte, de lunchroom, het atelier, de tuin met terras.

Alle service wordt verleend door vrijwilligers van de Crabbehoeve. De inkomsten uit de verhuur komen direct ten goede aan de Crabbehoeve en dus aan activiteiten en faciliteiten voor de Dordtse wijk Crabbehof en haar inwoners.

Ruimtes huren bij Crabbehoeve

Crabbehoeve verhuurt haar ruimtes zowel zakelijk als particulier. Hier vindt u alle mogelijkheden en prijzen.

Wij onderscheiden drie categorieën

  1. Vergaderen en zakelijke bijeenkomsten (klik hier voor meer info) 
  2. Feesten en partijen (klik hier voor meer info)
  3. Huren atelier voor het geven van uw cursus of workshop (klik hier voor meer info)

 1:

Wilt u een ruimte huren voor uw vergadering, ontbijtmeeting, lunch, borrel of bedrijfsfeest? Het is allemaal mogelijk bij Crabbehoeve. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van onze vaste arrangementen. Maar onze kracht is maatwerk. Afspraken op maat kunt u maken met onze coördinator. Gebruikt u hiervoor a.u.b. het contactformulier.

Prijzen ruimtes en faciliteiten vanaf 1 september 2022

Huur vergaderruimte en/of lunchroom maandag t/m vrijdag

Overdag per ruimte                                                     €  90,- per dagdeel ( 4 uur )

Avond per ruimte                                                         €  115,- per dagdeel ( 4 uur )

Zaterdag per ruimte                                                     €  192,50 per dagdeel ( 4 uur )

Zondag per ruimte                                                       €  302,50 per dagdeel ( 4 uur )

Er zijn meerdere opstellingen mogelijk in onze vergaderruimte. In de vergaderruimte kunnen we maximaal 65 personen ontvangen. Dit is afhankelijk van de opstelling. De lunchroom is zeer geschikt voor borrels en netwerkbijeenkomsten. Ook deze ruimte heeft plaats voor maximaal 65 personen, afhankelijk van de opstelling. Huurt u beide ruimtes, dan mogen wij maximaal 100 personen tegelijk in het gebouw ontvangen.

Faciliteiten

Gebruik Wi-Fi: gratis

Beamer met projectiescherm: € 40,-

Flipover met stiften: € 20,-

Gebruik geluidsinstallatie: € 10,-

 

Vergaderarrangementen vanaf 1 september 2022

Koffie-thee-arrangement € 6,50 p.p. per dagdeel; onbeperkt verse koffie, thee en water met een stuk taart of snack

Vergaderarrangement luxe € 11,- p.p. per dagdeel; ontvangst met koffie, thee en een stuk taart, onbeperkt verse koffie, thee, water en frisdrank en koekjes

Lunch € 14,50 p.p. ; verse soep, twee luxe broodjes ( met diverse soorten beleg ), koffie, thee, keuze uit melk, karnemelk of jus d’orange.

High-tea                                                                        € 18,50 p.p.

Onbeperkt thee, 8 hapjes p.p. minimaal 4 personen

(2x div. scones, 1x chocoladetaart, 1x hartige taart, 2 x div sandwich, 2 x diverse wraps )

High-tea deluxe                                                             € 19,75 p.p.

Onbeperkt thee, 10 hapjes p.p. minimaal 4 personen

(2x div. scones, 1x chocoladetaart, 1x worteltaart, bonbons,  1x hartige taart, 2 x div sandwich, 2 x diverse wraps )

Borrelen bij Crabbehoeve € 1,40 per hapje (min 3 stuks p.p.);   Tijdens uw borrel zijn de drankjes op nacalculatie en geldt er een minimale afname van 3 hapjes. U heeft de keuze uit een lijst met hapjes.

Diner in buffetvorm € 21,50 p.p.; u kunt met uw gezelschap ook dineren bij Crabbehoeve. Dit is volledig maatwerk, 3-gangen diner in de vorm van een koud/warm buffet.

N.B. We houden graag rekening met uw dieetwensen of voedselallergie.

Is uw woonkamer te klein voor uw feest of heeft u iets bijzonders te vieren? Bij Crabbehoeve kunt u goed terecht voor uw feest of partij. Voor feesten en partijen hanteren wij een vaste formule waarbij de catering geheel door Crabbehoeve verzorgd wordt. Wij verhuren de zaal niet zonder catering.

Formule catering en drankjes

Voor uw feest of partij bij Crabbehoeve hanteren wij de volgende formule: u huurt 1 of 2 ruimtes en daarnaast neemt u bij ons af 

a. de maaltijd  ( zie onze catering mogelijkheden) met de drankjes

en/of

b. minimaal 3 hapjes en de drankjes.

Naast uw keuze voor a of b is het toegestaan om zelf wat zoutjes mee te nemen. Eigen drank meenemen is niet toegestaan en drankjes kunnen niet worden afgekocht.

Prijzen catering vanaf 1 september 2022

Hapjes bij Crabbehoeve € 1,40 per hapje (min 3 stuks p.p.);  U heeft de keuze uit diverse hapjes, minimale afname van 3 hapjes.

Lunch € 14,50 p.p. ; verse soep, twee luxe broodjes ( met diverse soorten beleg ), koffie, thee, keuze uit melk, karnemelk of jus d’orange.

High-tea € 18,50 p.p. ;  Onbeperkt diverse soorten thee, scones met jam en clotted cream, hartige taart (vega), diverse sandwiches, chocoladetaart, wortelcake, kleine wraps, chocolaatjes en bonbons.

Diner in buffetvorm € 21,50 p.p.; u kunt met uw gezelschap ook dineren bij Crabbehoeve. Dit is volledig maatwerk, 3-gangen diner in de vorm van een koud/warm buffet.

BBQ € 23,50 p.p. ; Geheel aangeklede BBQ op houtskool met verse salades en verse sauzen. Wij hebben een vaste slager met halal vlees.

Prijzen drankenkaart klik hier prijzen Lunchroom

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw feest of partij of wilt u de ruimtes bekijken dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze coördinator via ons contactformulier.

Zoekt u een ruimte voor het geven van een cursus of workshop, dan kunt u terecht in ons atelier. Hier zijn geen vaste prijzen voor en is geheel afhankelijk van de cursus en de doelgroep. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met onze coördinator, gebruikt u hiervoor ons contactformulier of bel 078 7633082.

Tijdens uw bezoek aan Crabbehoeve hanteren wij onze Huisregels.